Tisztelt Ügyfelünk! Az oldalaink működtetéséhez sütiket használunk, további részletekért kérjük, olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat
Minden levéltári kiállítás:
2011.
febr.
23.

Emlékek a közegészségügy múltjából

2011. február 14-én kiállítás nyílt levéltárunk földszintén "Emlékek a közegészségügy múltjából" címmel
Galéria

2011.
ápr.
20.

Pro libertate!

A kiállítás a Rákóczi - szabadságharc megyei eseményeit követi nyomon eredeti levéltári iratok bemutatásával. A szatmári békéhez vezető tárgyalásokról, a Habsburg - birodalomról és Rákóczi száműzetéséről színes tablók tájékoztatják az érdeklődőket.
Galéria

2014.
nov.
1.

Ünnepélyes könyvbemutató

A Kárpátaljai Állami Levéltár, Budapest Főváros Levéltára, a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola és a Magyar Nemzeti Levéltár Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Levéltára tisztelettel meghív minden érdeklődőt a 2014. november 3-án 13 órától Beregszászban, november 4-én 14 órától Nyíregyházán tartandó könyvbemutatóra.

 

Meghívó

2015.
márc.
17.

Málenkij robot

A hónap végéig tekinthető meg levéltárunk földszintjén a Málenkij robot című kiállítás. Azoknak, akiknek nem áll módjukban személyesen megtekinteni a tárlatot, ajánljuk szíves figyelmébe az online olvasható tablókat.

Előadás

Galéria

2015.
jún.
19.

Kiállítás

 

 

 

 

Ajánljuk az érdeklődők figyelmébe a "Gyógyítással kapcsolatos könyvek és iratok" című kiállításunkat.

 

 
2018.
febr.
14.

Válogatás a Megyery család irataiból

Február 12-én Múltról mindenkinek sorozatunk aktuális rendezvényéhez kapcsolódóan kiállítás nyílt a Megyery család nekünk ajándékozott irataiból.

2018.
dec.
17.

Ünnepre hangolódva

Az ünnepekhez közeledve a Bodnár-Pregitzer család iratai között található képeslapokból és üdvözlőkártyákból válogattunk.

GalériaUtolsó frissítés: 2020.04.03. péntek, 18:34
Tartalom átvétel