Tisztelt Ügyfelünk! A hadigondozással kapcsolatos kérelméhez szükséges adatlap a linkre kattintva tölthető le, vagy a jobb oldali menüben a 'Kutató- és ügyfélszolgálat / Ügyfélszolgálat' linkje alatt az oldal alján is megtalálható. További tájékoztatáshoz kattintson >>> ide <<< .
Hadigondozási jegyzőkönyv
Tisztelt Ügyfelünk! Az oldalaink működtetéséhez sütiket használunk, további részletekért kérjük, olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat
2018.
márc.
13.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Magyar Nemzeti Levéltár Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Levéltára pályázatot hirdet általános iskolás diákoknak.  

 

A feladat egy olyan rajz elkészítése, amely az 1848–49-es forradalom és szabadságharc témaköréhez kapcsolódik. A rajzok csak hagyományos technikával, digitális eszközök használata nélkül készíthetőek.

Érdeklődni Nagy Dóra főlevéltárosnál a levéltár telefonszámán (06–42–414–313) vagy az szszbmlatmnl [dot] gov [dot] hu e-mail címen lehet.

A pályamunkákat 2018. június 1-ig személyesen vagy postai úton kérjük eljuttatni a Magyar Nemzeti Levéltár Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Levéltára címére (4400 Nyíregyháza, Széchenyi utca 4.) és elektronikus úton az szszbmlatmnl [dot] gov [dot] hu e-mail címre. A megküldött munkákat honlapunkon is közzétesszük.

A pályamunkákon kérjük feltüntetni a pályázó nevét és elérhetőségét (levelezési cím, e-mail, telefon), az iskola, osztály és felkészítő tanár nevét.

A pályamunkák értékelése és az ünnepélyes díjkiosztás a Múzeumok éjszakájához kapcsolódó levéltári délutánon lesz június 23-án.

 Utolsó frissítés: 2018.11.15. csütörtök, 15:02