Tisztelt Ügyfelünk! A hadigondozással kapcsolatos kérelméhez szükséges adatlap a linkre kattintva tölthető le, vagy a jobb oldali menüben a 'Kutató- és ügyfélszolgálat / Ügyfélszolgálat' linkje alatt az oldal alján is megtalálható. További tájékoztatáshoz kattintson >>> ide <<< .
Hadigondozási jegyzőkönyv
Tisztelt Ügyfelünk! Az oldalaink működtetéséhez sütiket használunk, további részletekért kérjük, olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat
2018.
márc.
4.

A Magyar Nemzeti Levéltár Országos Levéltára március 1-jén ünnepli születésnapját, 1756-ban ugyanis ezen a napon adta ki gróf Batthyány Lajos nádor az Archivum Regni címet viselő instrukcióját Csintó Imrének, a

levéltár másnap kinevezett első hivatalnokának. 1995 óta ezen a jeles napon adják át a  Pro Archivo Regni díjat az arra legérdemesebbnek tartottnak, aki az idén egykori kollégánk, Künstlerné Virág Éva, a Magánlevéltárak és Gyűjtemények Főosztályának főlevéltárosa lett.

Gratulálunk kolléganőnknek és mindazoknak a kollégáknak is, akik főlevéltárosi, főtanácsosi, főmunkatársi, tanácsosi és munkatársi címeket vehettek át dr. Szabó Csabától, a Magyar Nemzeti Levéltár főigazgatójától.

http://mnl.gov.hu/mnl/ol/hirek/pro_archivo_regni_2018

 Utolsó frissítés: 2018.12.17. hétfő, 15:52