Tisztelt Ügyfelünk! A hadigondozással kapcsolatos kérelméhez szükséges adatlap a linkre kattintva tölthető le, vagy a jobb oldali menüben a 'Kutató- és ügyfélszolgálat / Ügyfélszolgálat' linkje alatt az oldal alján is megtalálható. További tájékoztatáshoz kattintson >>> ide <<< .
Hadigondozási jegyzőkönyv
Tisztelt Ügyfelünk! Az oldalaink működtetéséhez sütiket használunk, további részletekért kérjük, olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat
2018.
febr.
14.

Február 12-én Múltról mindenkinek sorozatunk aktuális rendezvényéhez kapcsolódóan kiállítás nyílt a Megyery család nekünk ajándékozott irataiból.

A hozzánk látogatók a vegyes dokumentumok, fényképek mellett egy Mohács előtti oklevelet is megtekinthetnek, melyet Mátyás király adott ki. A család által nekünk ajándékozott oklevelet budapesti kollégáinknak, Szlabey Dorottyának és Czikkely Tibornak köszönhetően immár restaurálva tekinthetik meg a hozzánk érkezők. Nagy örömünkre ajándékozónk, Megyery Pál további négy Mohács előtti, eredeti oklevelet is intézményünk őrizetébe adott, melyek restaurálása éppen zajlik.

 

Galéria

 



Utolsó frissítés: 2018.12.17. hétfő, 15:52