Tisztelt Ügyfelünk! A hadigondozással kapcsolatos kérelméhez szükséges adatlap a linkre kattintva tölthető le, vagy a jobb oldali menüben a 'Kutató- és ügyfélszolgálat / Ügyfélszolgálat' linkje alatt az oldal alján is megtalálható.
Hadigondozási jegyzőkönyv
2017.
júl.
21.

Kedves Diákok!

Kincskeresésre hívunk benneteket.

 

Szüleitek, nagyszüleitek segítségével fedezzétek fel otthon a fiókok mélyén, a padlás zugában rejtőző régi képeslapokat, a településeteket, jeles iskolai vagy társadalmi eseményeket ábrázoló több évtizedes, netalán évszázados fotókat. Fényképezzétek le ezeket és néhány mondatos bemutatással (mit ábrázol a kép, mikor és ki készítette, ki küldte kinek a képeslapot, milyen családi legenda fűződik a képekhez stb.) küldjétek meg 2017. augusztus 20-ig az alábbi címre: szszbmlatmnl [dot] gov [dot] hu.

Az e-mailben írjátok meg a neveteket, életkorotokat, telefonszámotokat is. A beküldött képeket közzétesszük a levéltár honlapján, sőt a legügyesebbek elmesélhetik kincskeresésük történetét 2017. augusztus 28-án a levéltárban a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Helytörténészek első találkozóján.  Utolsó frissítés: 2018.04.24. kedd, 13:35