Tisztelt Ügyfelünk! A hadigondozással kapcsolatos kérelméhez szükséges adatlap a linkre kattintva tölthető le, vagy a jobb oldali menüben a 'Kutató- és ügyfélszolgálat / Ügyfélszolgálat' linkje alatt az oldal alján is megtalálható. További tájékoztatáshoz kattintson >>> ide <<< .
Hadigondozási jegyzőkönyv
Tisztelt Ügyfelünk! Az oldalaink működtetéséhez sütiket használunk, további részletekért kérjük, olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat
2017.
júl.
17.
Kálvinista Róma - hallhatjuk Debrecenről, ahová a Reformáció MNL projekt keretében meghirdetett diákpályázatainkon kiemelkedő teljesítményt nyújtó gyerekekkel látogathattunk el 2017. július 17-én.

A Tiszántúli Református Egyházkerület Levéltárában Garas Norbert ismertetett meg bennünket Debrecen, a híres kollégium és levéltára történetével. A gyerekek megtekinthették a legérdekesebb dokumentumokat, böngészhették a különböző régi iratokat és bekukkanthattak a raktárba is. A kollégium könyvtárának figyelemre méltó reformációs kiállítása mellett megcsodálhattuk a nagytemplom kincseit, sőt még a toronyból is vethettünk egy pillantást a városra.

Galéria

Fő támogatóink:Utolsó frissítés: 2018.07.23. hétfő, 08:11