Tisztelt Ügyfelünk! A hadigondozással kapcsolatos kérelméhez szükséges adatlap a linkre kattintva tölthető le, vagy a jobb oldali menüben a 'Kutató- és ügyfélszolgálat / Ügyfélszolgálat' linkje alatt az oldal alján is megtalálható. További tájékoztatáshoz kattintson >>> ide <<< .
Hadigondozási jegyzőkönyv
Tisztelt Ügyfelünk! Az oldalaink működtetéséhez sütiket használunk, további részletekért kérjük, olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat
2017.
júl.
4.
A Magyar Nemzeti Levéltár Országos Levéltára és tagintézményeinek iratanyagából összeállított „Vissza a forrásokhoz” reformációs vándorkiállítás néhány napig Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében irányította rá a figyelmet a reformáció 500 éves évfordulójára.

A Magyar Nemzeti Levéltár Országos Levéltára és tagintézményeinek iratanyagából összeállított „Vissza a forrásokhoz” reformációs vándorkiállítás néhány napig Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében irányította rá a figyelmet a reformáció 500 éves évfordulójára. A 2017. június 12-én Nyíregyházán tartott levéltári megnyitóról a helyi média is hírt adott. A kiállítást a Túróczy Zoltán Evangélikus Általános Iskola diákjai csoportosan látogatták meg, majd a 22 tablót Kemecsére, a városi könyvtárba szállították el, ahol Lucza János helytörténész ajánlotta az érdeklődők figyelmébe. Ezt követően a vándorkiállítás a nyíregyházi evangélikus egyháznál és a Nyíregyháza-Sóstói Református Egyházközségnél is vendégeskedett.

Galéria

Fő támogatóink:Utolsó frissítés: 2018.07.23. hétfő, 08:11