Tisztelt Ügyfelünk! A hadigondozással kapcsolatos kérelméhez szükséges adatlap a linkre kattintva tölthető le, vagy a jobb oldali menüben a 'Kutató- és ügyfélszolgálat / Ügyfélszolgálat' linkje alatt az oldal alján is megtalálható.
Hadigondozási jegyzőkönyv
2009.
ápr.
8.
 
Saját kiadványainkat hagyományosan sorozatokba soroljuk. Az évkönyvekben munkatársaink és az intézményünkhöz kapcsolódó tudományos kutatók legfrissebb írásait tesszük közzé. A közleményekben értékes forrásokat adunk közre. A tanulmányok sorozatában rendszerint egy szerző egy témát alaposan körbejáró írása kap helyet. A segédletek a levéltári kutatást segítő rendszerező feldolgozások. A füzetek ismeretterjesztő szándékkal készült, rövidebb terjedelmű, könnyen "fogyasztható" olvasmányok. A sorozaton kívülieket is sikerült a kiadványok sorozatába beillesztenünk, fő jellemzőjük az, hogy az ide tartozókat nem tudtuk az öt másik csoportban elhelyezni.
 
A sorozatok darabjainak könyvészeti leírásai az oldal jobb oldalán lévő almenüpontokra kattintva olvashatók. Néhány kiadványunk teljes szövege már most olvasható a honlapon, számukat igyekszünk gyarapítani.Utolsó frissítés: 2018.04.19. csütörtök, 18:19