Tisztelt Ügyfelünk! Az oldalaink működtetéséhez sütiket használunk, további részletekért kérjük, olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat

A TÁMOP 3.2.4-08 NYITÓKONFERENCIÁJA

2010.
Jul.
7.

A Nyíregyházi Főiskola Könyvtára, a Jósa András Múzeum Szakkönyvtára, a Jósa András Oktatókórház Kállay Rudolf Szakkönyvtára és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Levéltár 2010. július 5-én 9 órától tartotta közös projektjének ünnepélyes nyitókonferenciáját a Sóstói Múzeumfaluban.

 
A résztvevőket prof. dr. Jánosi Zoltán, a Nyíregyházi Főiskola rektora és Román István, a Szabolcs- Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés alelnöke köszöntötte.
 

Tóbiásné Tamás Anikó pályázati menedzser, valamint V. Kokovay Zsuzsanna szakmai vezető mutatta be a TÁMOP-3.2.4-08/1-2009-0026, könyvtári szolgáltatásfejlesztést, tudományos feldolgozást és olvasást népszerűsítő programokat tartalmazó projektet, amelynek része lesz az olvass-sokat.hu honlap is.

 Fehér Miklós, a Könyvtári Intézet munkatársa a "Szakkönyvtári kihívások egyben lehetőségek megválaszolása az Új Magyarország Fejlesztési Terv támogatásával" címmel tartott előadást. Méltatta az információs társadalom előnyeit és rámutatott esetleges hátrányaira is, illetve ismertette a továbbfejlődés lehetséges irányait.

 
Czeglédi László, az Eszterházy Károly Főiskola Központi Könyvtárának főigazgatója a náluk már futó TÁMOP-3.2.4-08/1-2009-0022 e-SZAPPORT projektről szólt. A szintén több intézmény együttműködésével zajló pályázatuk célja, hogy a partner könyvtárak egy olvasóbarát, informatív, interaktív közös honlapot hozzanak létre, ami által nyitottá válhatnak az eddig kevésbé ismert partner könyvtárak.

Az előadások szüneteiben a Vikár Sándor Zeneiskola diákjainak színvonalas előadásait hallhatták a résztvevők.

 Utolsó frissítés: 2020.09.23. Mittwoch, 22:27